Monday, January 21, 2008

Majlis Potong Pulut Kuning

Majlis ni diadakan pada malam 24/12/2007 hari akad nikah...actually tak plan sangat pun majlis ni saje suka-suka...idea mak... sebab kalau sebelah utara ada sirih junjung sebelah kelantan plak ada pulut semangat...

tapi kalau nak bawa pulut dari kelantan jauh takut basi so mak plan buatkan majlis potong pulut semangat tu....then buat makan simple2...yang datang pun hanya sedara terdekat dan close friend...

Baju yang dipakai hari tu modern skit...actually gown pink tu ialah gown yang mak pakai masa dia kawin lebih kurang 33 tahun lepas...mak simpan untuk tgk anak dia pakai...so lepas di ubah skit2 n ditambah kelip-kelip and tail....jadi cantik lak baju tu....faizal lak pakai blazer dgn tie skali...skali tgk mcm pengawas sekolah...hehehe...