Sunday, January 20, 2008

Wedding Preparation

Sebelum Majlis di adakan kenala prepare banyak benda...pening gak sbb nak buat majlis ni kena well prepare kalau dak tak best la...maklumla kawin ni sekali je...so mesti la nk yang terbaik... tapi kitaorg ni kira express...sbb kenal dah masuk 3 tahun tapi bercinta 2 bulan je pastu tunang 2 bulan terus nak kawin....lebih cepat lebih bagus kan...so preparation kelang kabut skit la....belanja pun jangan cakap la...banyak oooo



BEBERAPA BULAN SEBELUM MAJLIS
- Barang-barang hantaran & bunga telor kebanyakkan mak yg buat
- baju, pelamin, bilik dan meja makan beradap amik kat Kedai Seri Pengantin.
- baju tunang, akad nikah dan baju kenduri Kelantan tempah sendiri


Acara Try Baju










Cat Rumah




Beli Barang Untuk Buat Hantaran






Beberapa Hari Sebelum Majlis