Saturday, January 26, 2008

Night Event

Acara ni diadakan malam 25.12.2007. Sebenarnya malam tu dh penat sangat...yela dari pagi tak henti-henti senyum ...pastu siap tukar-tukar baju...tapi yela kena teruskan acara malam sebab tula acara yang ditunggu-tunggu sebab dapat buka hadiah..Lepas magrib kitaorg siap bersiap-siap...lama gak la orang kat rumah kena tunggu sebab nak siapkan beberapa little angle yang jadi pengapit skali...

so sampai rumah start dengan acara bergambar & bersanding skali lagi...then potong kek...dua tingkat je kek sebab kalau tinggi sangat nanti kalah lak Siti nurhaliza...ok after potong kek makan sate...pastu acara baling coklat...seronok gak tgk budak2 n bapak budak suka... actually ni first time in our family buat acara ni...menarik gak

then my fav time...buka hadiah...banyak gak dapat hadiah dari family and friends...thanks a lot to everyone....antara hadiah yang dapat...gambar tunang yang di framekan from my sis....pastu kak yen yang rajin buat album gambar yang cantik...our parent bagi water dispenser...sam from jaring bagi microwave, pastu ada blender, coffie & sandwish maker dan banyak lagi la...kira penuh rumah gak la....

then i give a very special present to my beloved husband...bagi playstation (PS2)...hehe...satu cara untuk memastikan suami anda tak keluar rumah....tapi paling best tengok reaksi dia masa dapat hadiah tu....priceless...

so enjoy the photo of the event