Monday, July 29, 2013

Sayonara Japan

Sampai dah hari terakhir kat Tokyo ni...huh sedia nk balik Malaysia sebab Jepun ni besttt sangat...tapi sebab lapar KFC so kena balik gak la...
 
sebab flight malam so siang tu sempat gi ueno lagi...pastu masa kat airport sempat lagi beli souvenir... airport japan ni sangat besar so better gi awal...naik train sampai ke international departure... pastu kaunter airasia kat hujung skali...dekat dengan kaunter tu ada baby room yang sangat besar dan selesa...so boleh la kalau nak tumpang sembahyang kat situ....sebab ada bilik2 untuk ibu menyusu...
 
cuma perkara yang menyedihkan sebab stroller tak boleh bawak masuk...kena masuk kargo... pastu bila timbang beg tambah dengan 2 stroller memang la mahal...aku kena bayar RM400...gila...x berbaloi la jualan kain aku nanti....pengajaran untuk hari ini,,,













kesimpulannya....jepun sangat best...kalau ada peluang...pergi la ke sana...kitaorg pasti akan pergi ke Jepun lagi....

Collateral damage for today (in yen)

1. Reload Suica Card   : 5000
2. photato chip : 600
3. telor tikam : 300
4. buah : 300
5. Kebab : 1000
6. survinr kat airport :  14,000

 

TOTAL : 21,000