Tuesday, July 16, 2013

Toys Heaven

Dah lama aku tak tulis blog...sorila...ada gak beberapa org email suh aku terus tulis sbb nak jadikan rujukan nak gi Jepun...tapi tahap kemalasan bertambun la...dh banyak tempat gi aku x citer...

so citer jepun ni aku teruskan tapi xde detail dh sebab dah tak ingat...nak tempek gambo je...hehehe

 Pepagi naik train ke ueno...kat sini ada kedai mainan...ada pasar...buah-buahan sangat2 segar...







pastu gi ke akasuka...nak beli suvinear...kat sini ada mcm2 barang so boleh shopping untuk org kg...ada taik emas...jangan lupa amik gambar













pastu ke tempat yang ditunggu-tunggu oleh Mr Hubby...dia yang jumpa kedai ni...mmg heaven utk vintage toy collector...sangat best













malam jalan ke Tokyo skytree...kena gi awal sebab kul 9 dah tutup...boleh tengok view Tokyo di waktu malam...sangat cantik...







 
 
Collateral damage for today (in yen)

  1. Reload Suica Card  (1000x2) : 2000
  2. Buah : 1,100
  3. Hello Kitty Fiesya : 583
  4. Baju Hard Rock Café : (2940 X 2 + 1785 X 2) = 9450
  5. Guardian = 1356
  6. mainan yoshomera : 2940
  7. telor tikam : 500
  8. souvenir di Asasuka : 9480
  9. mainan di Kaikodo : 21900
  10. coke : 140
  11. relode suica : 2000
  12. fries McD ; 1300



      TOTAL : 52,749